Pečené krůtí prso
Krůtí prso,
sůl, pepř,
plnotučná hořcice,
olivový olej,
tymián.
Krůtí prso omyjeme, osušíme a zlehka potřeme olivovým olejem. Osolíme, opepříme, potřeme hořcicí a posypeme tymiánem. Dáme péct do trouby rozpálené na 180° na 60-75 minut, není nutné podlévat. Servírujeme na plátky s chlebem, bramborem nebo kaší, případně za studena na kostičky do salátů.
sůl, pepř,
plnotučná hořcice,
olivový olej,
tymián.
Krůtí prso omyjeme, osušíme a zlehka potřeme olivovým olejem. Osolíme, opepříme, potřeme hořcicí a posypeme tymiánem. Dáme péct do trouby rozpálené na 180° na 60-75 minut, není nutné podlévat. Servírujeme na plátky s chlebem, bramborem nebo kaší, případně za studena na kostičky do salátů.
vyzkoušeno s kuřecími prsy... jídlo mi chutnalo, ale příště dám méně horčice (1 lžíci na 2 prsa)
OdpovědětVymazat